Hoppa till huvudinnehållet

Alfons slutade sexa i USM-deltävling

Publicerad:

I lördags kördes den femte av sex deltävlingar i ungdoms-SM på en blöt och regnig bana i Botkyrka. Bäst placering bland Karlskogas deltagare blev det för Alfons Lindström.

I USM 1 körde Gustav Östensson i 85 cc-klassen till sig en 14:e plats av 28 startande. Totalt ligger Gustav på en 19:e plats i tabellen.

I USM 2 125 cc körde Max Hammarbäck till sig en åttonde plats och ligger nu totalt tolva i tabellen. Olof Backman körde till sig en 14:e plats och ligger nu på en 18:e plats totalt. Nathaniel Lundberg Cartea körde till sig en 16:e plats och ligger nu på en 25:e plats totalt. I USM 2 var det 48 startande.

I USM 3 125–250 cc körde Alfons Lindström in på en sjätte plats och ligger nu på en fjärde plats i totalen. Rasmus Hammarbäck körde in som 21:a och ligger i och med det på en 28:e plats totalt. Totalt i USM 3 startade 30 förare.

Nu återstår en sista tävling i Norra Hammar om några veckor.

Artikeltaggar

Alfons LindströmEnduroKarlskoga Enduroklubb

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.