Hoppa till huvudinnehållet

Lina och Rikard vigdes i halvtid för heltid

Publicerad:
Lina Gustafson och Rikard Karlsson gifte sig under halvtidspausen i fotbollsmatchen mellan Degerfors och GIF Sundsvall.
Lina Gustafson och Rikard Karlsson gifte sig under halvtidspausen i fotbollsmatchen mellan Degerfors och GIF Sundsvall. Foto: AXEL BOBERG

I halvtidspausen mellan Degerfors IF och GIF Sundsvall i lördagens Allsvenska match passade Lina Gustafson och Rikard Karlsson på att gifta sig.

Det bjöds alltså på ett lite annorlunda inslag i halvtidspausen i lördags. Under tiden som spelarna tog igen efter 45 minuters spel blev det full fart mittcirkeln. Där ägde nämligen en vigsel rum mellan Degerforssupportrarna Lina Gustafson och Rikard Karlsson. När paret sa ja till varandra utbröt givetvis stort jubel.

Artikeltaggar

FamiljStora VallaVigslar

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.