Hoppa till huvudinnehållet

Tonåring togs med hasch i fickan

Publicerad:
Reporter Anders Persson
Anders Persson
anders.persson@kt-kuriren.se
Foto: Filip Erlind/TT

En yngre man i 18-årsåldern har dömts vid Örebro tingsrätt för ringa narkotikabrott till ungdomsvård med särskild föreskrift att han ska följa det ungdomskontrakt som har upprättats av socialtjänsten.

Mannen stoppades i maj av polisen på Bigatan i Karlskoga och vid visitationen påträffades 1,1 gram hasch.

Mannen har erkänt brottet.

Artikeltaggar

Brott & blåljusKarlskogaUngdomsvårdÖrebro tingsrätt

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.