Hoppa till huvudinnehållet

Mamma ljuger på Folkets hus i Karlskoga

Publicerad:
Jan Bylund ska tillsammans med Mattias Lundberg prata om mammors goda råd. Foto: Maja Suslin/TT

Den 14 september kommer Jan Bylund och Mattias Lundberg till Folkets hus i Karlskoga med humorföreställningen Mamma ljuger - Sanningen om din uppväxt.

Föreställningen är en hyllning till alla mammor. Uppmaningar som äter du snö får du mask i magen, om du badar direkt efter att du ätit får du kramp!, sitt inte för nära tv’n, du blir blind, har många hört under sin uppväxt. Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenålder? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning? Det kanske publiken får reda på om de besöker Folkets hus när Jan Bylund och Mattias Lundberg äntrar scenen.

Artikeltaggar

KarlskogaNöje/KulturNya Folkets Hus i Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.