Hoppa till huvudinnehållet

Inbrott på folkets park - vem stal koppen?

Publicerad:
Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Degerfors folkets park har anmält en inbrottsstöld.

En förening hade hyrt en lokal på området och de blev tillsagda att lägga nyckeln på ett speciellt ställe. Någon gång mellan den 26-28 augusti ska någon ha tagit sig in i lokalen och det fanns inga brytmärken. Polisen tror att förövaren fått tag på nyckel och ha tagit sig in i lokalen. För nyckeln fanns inte på gömstället.

Där ska förövaren ha stulit en ost, bröd och en kopp.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsDegerfors Folkets parkStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.