Hoppa till huvudinnehållet

Prova Karlskoga Tidning-Kuriren efter valet – utan kostnad

Publicerad:

Nu kan du följa Karlskoga Tidning-Kurirens rapporter på webben från efterspelet till valet och det som nu händer i politiken och dessutom få fortsätta att följa oss utan kostnad i två månader. Du hittar erbjudandet här.

– Som jag sagt tidigare är jag ingen vän av att ge bort journalistik, men detta val är oerhört viktigt för Sveriges framtid, säger KT-Kurirens chefredaktör Catarina Lindström.

Det mesta i vår vardag handlar på ett eller annat sätt om politik. Genom att ta del av vår journalistik vill vi att du som läsare ska känna dig mer upplyst om hur partierna vill styra regionalt och lokalt.

Hur röstade väljarna i Karlskoga och Degerfors, vilka partier kommer att samarbeta med varandra och sist men inte minst, vilka partier tar makten i kommunerna och regionen?

Vad som händer efter valet Karlskoga, Degerfors och Örebro län kan du följa i Karlskoga Tidning-Kuriren.

Följ allt detta – och allt annat spännande och kul som händer i Karlskoga och Degerfors på kt-kuriren.se utan kostnad i två månader.

Valprogram, hjärtefrågor och debatt – följ vår valbevakning här

Artikeltaggar

DegerforsKarlskogaKarlskoga Tidning-KurirenMedierNyheterÖrebro länVal 2022

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.