Hoppa till huvudinnehållet

Blixtbengaler på Stora Valla

Publicerad:
Reporter Anders Persson
Anders Persson
anders.persson@kt-kuriren.se
Foto: Fredrik Hagen

Under lördag den 27 augusti när Degerfors IF spelade mot GIF Sundsvall tände bortaklacken bengaler inne på Stora Valla.

Sammanlagt tändes 13 bengaler, två blixtbengaler och elva vanliga bengaler. Bortaklacken tände bengalerna innan matchen. Händelsen filmades och nu ska Sundsvalls supporterpolis ihop med Degerfors IF:s supporterpolis granska filmerna och se om det går att identifiera förövarna.

Polisen rubricerar händelsen som brott mot ordningslagen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsDegerfors IFGif SundsvallStora Valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.