Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot Mjällby: ”Räddade sitt lag från tidigt underläge”

Publicerad:
Degerfors målvakt Alfie Whiteman imponerade igen.
Degerfors målvakt Alfie Whiteman imponerade igen. Foto: Magnus Andersson / BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 0–0-matchen hemma mot Mjällby.

Alfie Whiteman

Målvakten Whiteman räddade sitt lag från tidigt underläge tack vare ett par väldigt starka räddningar. Alfie Whiteman hade inte lika mycket att göra i andra halvlek men han var stabil och bra hela matchen när DIF höll säsongens första allsvenska nolla.

Joe Gyau

Gyau skördade stora framgångar på sin kant i offensiven. Han var väldigt duktig när han utmanade en mot en. Joe Gyau skapade målchanser både för sig själv och lagkamraterna.

Diego Campos

En stor del av Degerfors offensiv kretsade återigen kring Campos som både låg bakom mycket om kom till en hel del egna avslut. Det var nära att Diego Campos hamnade i poängprotokollet igen, han hade bland annat en nick i överkant av ribban i slutskedet av matchen.

Artikeltaggar

Alfie WhitemanAllsvenskanDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollJoe Gyau

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.