Hoppa till huvudinnehållet

KT-Kuriren rapporterar live under valdagen

Publicerad:
Fram till klockan 20.00 på valdagen den 11 september kan du rösta till riksdag, kommun och landsting. Genrebild.
Fram till klockan 20.00 på valdagen den 11 september kan du rösta till riksdag, kommun och landsting. Genrebild. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Söndag den 11 september är det val till riksdag, kommun och region i hela Sverige. Valkampanjerna är snart slut och det är sista chansen att rösta.

Karlskoga Tidning-Kuriren kommer att rapportera live från morgon till kväll (och natt) på sajten, i appen och sociala medier. Häng med!

Röstresultat 2022 – kommun för kommun

De senaste veckorna har partierna växlat upp och en lång valrörelse har snart nått vägs ände. Nu återstår ”bara” de sista avgörande rösterna och därefter väntar en lång kväll, som på förhand ser ut att bli jämn, inte bara på nationell nivå – i Karlskoga och Degerfors är spänningen på topp.

Självklart kommer tidningen att vara på plats där det händer – i vallokalen, på torget och på valvakorna.

Chefredaktör Catarina Lindström ser som vanligt fram emot valnatten.

– Det kommer att bli otroligt spännande eftersom jag tror att alla tre valen blir jämna. Och för mig som varit med många valnätter känns det både roligt och viktigt att vi nu kan höja nivån på valbevakningen ännu ett snäpp.

Rapporteringen kan du följa här på sajten eller i appen, men också i sociala medier. Håll utkik för de senaste uppdateringarna.

Spänd förväntan och självsäkra tongångarKöar länge för att göra sin röst hörd

Artikeltaggar

Degerfors kommunDegerfors kommun (org)DemokratiKarlskoga kommunKarlskoga kommun (org)Karlskoga Tidning-KurirenKommunalvalPolitikVal 2022

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.