Hoppa till huvudinnehållet

Tre mål av Henrik Andersén när Strömtorp B vann

Publicerad:
Strömtorps IK vann mot Villastadens IF

Henrik Andersén stod för ett hattrick när Strömtorp B besegrade Villastaden på hemmaplan i division 6 Värmland östra herr i fotboll med 4-3 (2-1). Alexander Ågren gjorde också ett mål för segrarna, målen för Villastaden gjordes av Lucas Bollås 2 och Robin Tran.

Strömtorp B har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Villastaden har två vinster och tre förluster. Det här var Strömtorp B:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Strömtorp B på tredje plats och Villastaden sist, på tionde plats.

Nästa motstånd för Strömtorp B är Granbergsdal. Lagen möts söndag 18 september 16.00 på Solvallen.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollStrömtorps IKStrömtorps IPVillastadens IF

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.