Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Tack för hjälpen

Publicerad:
Maria Rådberg skickar en tacksamhetens ros.
Maria Rådberg skickar en tacksamhetens ros. Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag skulle vilja ge en dagens ros till Björn och Evert (ordförande), som hjälpte mig vid röstningen på Bruksskolan i söndags (11/9).

Jag fick en allergisk reaktion pga parfymer och var tvungen att omgående lämna vallokalen utan att kunna få rösta. Björn uppmärksammade detta och tillsammans med ordförande Evert och min man så ordnade ni så att mina valsedlar kom i lådorna. Jag är väldigt tacksam för ett snabbt och föredömligt agerande och vill på detta sätt tacka er!

Maria Rådberg, Degerfors

Artikeltaggar

ÅsikterDegerforsFolkomröstningarInsändareKT-insändareValsedel