Insändare: Kan vi satsa på skolan nu?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Signaturen ”Förälder” vill att Karlskoga kommun satsar på skolan så att fler elever vill vara där.
Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Glädjande besked Tony! Men nu får du lov att satsa på dina kommunanställda som under allt för lång tid fått legat i skuggan för dina intressen.

Skolan blöder, mina barn faller mellan stolarna, kompetensen och kontinuiteten bland lärarna är ibland under all kritik. Jag är så ledsen att jag dagligen måste tvinga min son till skolan, något som borde vara självklart. Jag är så ledsen över att vi varje dag sitter med skolarbete som han inte hunnit med i skolan, då han aldrig får förklarat eller hjälp av läraren då denna har fullt upp med de övriga 30 eleverna. Jag är så ledsen över att mina barn har lika mycket dåliga erfarenheter som goda på rasterna. Jag måste var dag motivera mina barn att gå till skolan, hur viktigt det är att gå i skolan, då de hellre är hemma än utsätter sig för skolan och dess miljö. Kan vi satsa på skolan nu Tony? För barnen skull, för vår framtids skull och även för dina kommunanställdas skull.

Mina barns bästa är min prioritering, så varför kan inte din och skolförvaltningen ha mina barns bästa som prioritering. För om ni inte prioriterar nu så kommer även kommunen ha en belastning för flera år framöver i form av arbetslöshet och även kanske ekonomiskt bistånd. Om vi satsar nu kanske mina barn i framtiden satsar på Karlskoga, kanske som egen företagare eller det mest osannolika, som invånare i Karlskoga.

Förälder

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.