Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot AIK: ”Spelade uppoffrande”

Publicerad:
Rasmus Örqvist gjorde Degerfors kvitteringsmål i den andra halvleken.
Rasmus Örqvist gjorde Degerfors kvitteringsmål i den andra halvleken. Foto: JESPER ZERMAN

Här är Degerfors tre bästa spelare 1–1-matchen borta mot AIK.

Rasmus Örqvist

Slog passningen till Vukojevics jätteläge i den tredje minuten. Gjorde kvitteringsmålet i den andra halvleken när han uppoffrande slängde sig fram och stötte in bollen. Var även inblandad i anfallet som ledde till målet och sprang mycket under matchen.

Jeff Gal

Hoppade in när Alfie Whiteman tvingades byta efter en smäll. Fick en tung start när AIK gjorde mål tidigt, men stod därefter för en riktigt stabil insats. Gjorde bland annat en fin räddning när han sträckte ut och tippade ett skott till hörna i den 35:e minuten.

Gustaf Lagerbielke

Slog faktiskt bort en del passningar under matchen, men fick undan många bollar från Degerfors straffområde. Stabil och tuff i närkampsspelet och var, tillsammans med resten av backlinjen, viktig i slutet.

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollGustaf Lagerbielke Jeff GalRasmus Örqvist

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.