Hoppa till huvudinnehållet

Boris René uppträder när Örebro läns bildningsförbund firar 100 år

Publicerad:
Boris René kommer att uppträda.
Boris René kommer att uppträda. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Konsert, dansuppvisning och filmvisning bjuds det på när länets bildningsförbund hundraårsjubilerar.

I samband med att folkbildningens gemensamma mötesplats, Örebro läns bildningsförbund, firar 100 år arrangeras utomhuskalas med folkbildning i fokus. Artister, dansare och teaterutövare kommer att finnas på plats och det kommer att finnas möjlighet för besökare att prova på diverse aktiviteter. I Karlskoga sker festligheterna på Alfred Nobels torg den 24 september. I övriga delar firas det på Charlottenlunds handelsområde i Lindesberg den 25 september och centralt på torget i Laxå den 23 september.

Alla tre orterna bjuder på en konsert med Boris René och en dansuppvisning med KFUM Dans Örebro - Massive community. För filmälskaren bjuds det på filmvisning under firandet med Örebro filmförening. I Karlskoga blir det även teater- och musikunderhållning med teatergruppen Görsköj. I Lindesberg uppträder dessutom bandet Toga samt B Roots.

Artikeltaggar

Alfred Nobels torgJubileumKarlskogaNyheterÖrebro läns bildningsförbund

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.