Kaffeservering under marknadsdagen

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Henrik Montgomery/TT

Lördagen den 24 september är det åter dags för Åtorpsmarken. I samband med det bjuder Åtorps kyrkliga syförening in till kaffeservering i församlingshemmet med hembakt, smörgås eller fikabröd. All behållning tillfaller välgörenhet genom Act Svenska kyrkan. Nysunds kyrka är öppen för besök under dagen och utanför kyrkan säljer ungdomsgrupperna Skull och Skuv lotter. Vinsterna är skänka så all behållning tillfaller Act Svenska kyrkans arbete för skolgång åt barn på flykt i landet Myanmar.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.