Möte med PRO Centrala

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Stefan Gustavsson / SvD / TT

Ordförande Britt-Marie Karlsson kunde hälsa ett 40-tal medlemmar välkomna till septembers månadsmöte med PRO centrala. Hon berättade om träffen som hållits för pensionärsföreningarnas ordföranden och informerade även om hur man söker bostadstillägg. En nyhet är också att Länstrafiken har infört 20 procent rabatt vid bussresor för resenärer som fyllt 70 år.

Lola Seiver berättade om planerade resor. För underhållningen svarade Titti Hansson.

30 oktober inbjuds PRO till föreställningen ”SkRAmel i dungen”, en hyllning till Povel Ramel med Gôrskôj i Musikpalatset. Det hela inleds med en gemensam måltid.

Vid nästa möte, 20 oktober, gästas man av Barbro Nordenhäll från Naturskyddsföreningen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.