Möte med underhållning hos PRO Östra

Familj
PUBLICERAD:
Lindén och Röös stod för underhållningen.
Foto: Privat

Ordförande Conny Nyblom kunde hälsa ett 70-tal medlemmar välkomna till PRO östras månadsmötet på Bergmästaren. Han informerade om kommande arrangemang bland annat Friluftsdagen den 28 september ,Anhörig- och äldredagen den 5 oktober, Friluftsdagen och PRO östras 50-årsjubileum 12 oktober. Nyblom rapporterade även från distriktet om hyrestillägg och att distriktet söker ett trafikombud.

Aktuella resor finns representerade i Bergmästarens foajé. Musikanterna Lindén och Röös stod för underhållningen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.