Hoppa till huvudinnehållet

Johannes Lahtinen det stora utropstecknet för Strömtorp

Publicerad:
Strömtorps IK vann mot Hertzöga BK
Strömtorps IK vann mot Hertzöga BK

Strömtorp besegrade Hertzöga hemma i division 3 västra Svealand herr i fotboll med 4-0 (2-0). Men snackisen var Johannes Lahtinen – som gjorde ett hattrick för Strömtorp. Noel Levi gjorde också ett mål för segrarna.

– Vi fick 1-0 efter 9 minuter och 2-0 efter 30 och efter det var det en transportsträcka. Hattrick av Johannes Lahtinen som glänste i en laginsats. Vi firar nytt kontrakt ikväll och skänker ett stort tack till Torsby som vann i Grums, kommenterade Strömtorps tränare Petter Toivonen efter matchen.

Strömtorp har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hertzöga har en oavgjord och fyra förluster.

Med en omgång kvar är Strömtorp på åttonde plats i tabellen, och Hertzöga är på elfte plats.

I sista omgången har Strömtorp Arboga Södra borta på Ekbacken, lördag 1 oktober 14.00.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollHertzöga BKStrömtorps IKStrömtorps IP

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.