Hoppa till huvudinnehållet

Ena kvinnan uppehöll personalen medan den andra stal varor

Publicerad:
Foto: Naina Helén Jåma/TT

Två kvinnor kom in på Pekås i Karlskoga och efter att ha granskat övervakningsfilmen kan de se hur den ena stal varor.

Det var lördag den 24 september vid 16-tiden som två kvinnor kommer in i butiken Pekås. En av kvinnorna började prata med personalen i kassan. Den andra försvann in i butiken. Efter att tag försvann de både kvinnorna ut ur butiken. Personalen fattar misstanke om att de kan ha stulit varor. På övervakningsfilmen kunde man se hur den ena kvinnan stoppar på sig varor.

Filmen är nu överlämnad till polisen som ska försöka identifiera kvinnorna.

Artikeltaggar

Brott & blåljusKarlskogaPekåsRinga stöld

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.