Hoppa till huvudinnehållet

KB Karlskoga fick ge sig i toppmötet med Forshaga

Publicerad:
Forshaga IF vann mot KB Karlskoga

På lördagen mötte Forshaga KB Karlskoga i en riktig seriefinal i division 4 Värmland herr i fotboll. Matchen slutade med seger för hemmalaget Forshaga med 3-2 (3-1).

– Vi startade matchen bra och pressade på. Forshaga stack upp och gjorde mål på sin första målchans. Sen har Forshaga en fin 20-minutersperiod där de gör både 2-0 och 3-0. Vi får in en reducering strax före pausen. I andra halvlek är det en konstant press mot Forshaga där vi får in 2-3 tidigt men lyckas trots stora chanser inte kvittera. Vi gratulerar Forshaga till segern, kommenterade KB Karlskogas tränare Stefan Blom.

Forshaga tog en tidig ledning. Anton Staf slog till, redan i sjunde minuten.

Forshaga ökade också ledningen till 2-0 i 16:e minuten, genom Johan Meijer.

Forshaga ökade ledningen till 3-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Jonas Alfredsson.

KB Karlskoga reducerade till 3-1 strax före halvtidsvilan, genom Marcus Nilsson. KB Karlskoga reducerade igen i 48:e minuten genom Marcus Nilsson. Det fastställde slutresultatet till 3-2. Men mer än så orkade KB Karlskoga inte med.

Serien är nu färdigspelad. Forshaga slutar på andra plats, och KB Karlskoga på första plats.

Artikeltaggar

ÄngeviDivision 4 VärmlandForshaga IF IshockeyFotbollKB Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.