Hoppa till huvudinnehållet

Det ryser i min kropp

Publicerad:
Svenska flaggan på flaggstång under det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Solliden på Skansen. Arkivbild.
Svenska flaggan på flaggstång under det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Solliden på Skansen. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Efter att det fascistiska partiet i Italien, "Italiens bröder" (lett av Giorgia Meloni), vunnit stora framgångar i det senaste valet hyllas Mussolinis arvtagare av bland annat Frankrikes högernationella ledare Marine Le Pen.

Hon uttrycker att "Europa vaknar upp".

I samband med Le Pens hyllning nämner hon även andra länder: Ungern, Polen och Sverige!

Jag vill Inte identifiera mig med detta!!! Sverige kan och skall inte identifiera sig med dessa länder.

Sverige är ett bra land att leva i, förmodligen ett av de allra bästa, men visst finns det saker som är sämre. Saker som på ett manipulativt sätt eldas på och får folk att rösta på SD.

Flera har utlovat att hela Sverige ska leva och ges liknande förutsättningar, men få reformer genomförs. Varför?

Samma kommunalskatt i alla kommuner?

Sveriges statsfinanser är starka får vi höra var och varannan dag. Varför kan vi då inte satsa pengar på hela Sverige, så att människor som lever ute på landsbygden med flera, ska kunna finna sig skapligt nöjda och inte missnöjda.

Denna missnöjdhet har inneburit att SD blivit en stor maktfaktor i inte bara Sverige utan, enligt ovan, i flera länder med direkt inflytande och i än fler länder med betydande inflytande.

Om vi håller oss till Sverige: Snälla S och M, med flera partier, värna om den svenska själen, låt inte ett tillfälligt missnöje bland folket vittra sönder vårt samhälle.

Gå ihop med bred traditionell majoritet och kämpa för de svenska värderingarna, som gett andra sådan respekt för oss och vårt samhälle genom alla år.

Undvik alla dessa små steg ut i periferin

Artikeltaggar

Benito MussoliniFrankrikeGiorgia MeloniHenrik MontgomeryInsändareItalienItaliens bröderLandsbygdMarine Le PenPolenSkansenSollidenStockholmSverigeUngern