Hoppa till huvudinnehållet

Degerforsback avstängd mot Sirius – Holmberg om läget i truppen

Publicerad:
Sebastian Ohlsson missar lördagens match mot Sirius.
Sebastian Ohlsson missar lördagens match mot Sirius. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Degerfors IF:s mittback Sebastian Ohlsson är avstängd mot Sirius. I truppen ersätts han av Anton Kralj.

Positivt för Degerfors är att Alfie Whitman är åter efter sin hjärnskakning.

Degerfors kommer från en 3–0-seger mot Djurgården.

– Man kan inte säga någonting annat än att det var en perfekt match. När vi har gått dåligt och släppt in det första målet har vi haft svårt att resa oss. Djurgården hade faktiskt ett läge tidigt i matchen. Nu kunde vi istället göra första målet och efter det var vi riktigt, riktigt bra, säger Holmberg.

Det handlar om fri entré och gratismatch när Degerfors tar emot Sirius under lördagen.

– Det kommer att bli en tuff match som alla andra i den här serien. För att ta poäng i den här serien krävs det ett jäkla jobb. Det kommer inte att vara något undantag den här gången. Vi tar absolut ingenting för givet. Sirius kommer att göra allt för att vinna och det ska vi också göra.

”Spelskickligt lag”

Degerfors har förlorat lagens tre senaste möten i allsvenskan.

– Det är ett väldigt spelskickligt lag. Framför allt har vi haft problem på bortaplan. Hemma förra säsongen handlade det om små marginaler. Vi hade många chanser. Vi har inte gjort någon fulländad insats mot dom tidigare. Det hoppas vi på att göra nu.

Oscar Wallin, Daniel Krezic, Adhavan Rajamohan och Albin Mörfelt står utanför truppen av konkurrensmässiga skäl.

Sebastian Ohlsson är avstängd. Ronald Mukiibi är skadad.

Dessa spelare blir avstängda vid nästa varning: Alfie Whiteman, Justin Salmon, Albin Mörfelt, Gustav Granath, Dijan Vukojevic, Rasmus Örqvist, Diego Campos, Joe Gyau, Nikola Djurdjic och Adam Carlén.

Truppen mot Sirius: Alfie Whiteman, Jeff Gal, Elyas Bouzaiene, Rasmus Örqvist, Gustaf Lagerbielke, Gustav Granath, Sean Sabetkar, Erik Lindell, Anton Kralj, Christos Gravius, Adam Carlén, Justin Salmon, Joe Gyau, Johan Bertilsson, Nikola Djurdjic, Dijan Vukojevic, Omar Faraj, Diego Campos.

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IFDegerfors IF HerrFotbollSebastian Ohlsson

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.