Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot Elfsborg: ”Storspelade”

Publicerad:
Degerfors målvakt Jeff Gal gjorde många fina räddningar borta mot Elfsborg. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 1–1-matchen borta mot Elfsborg.

En poäng för Degerfors efter dramatik – Elfsborg missade straff på stopptid

Jeff Gal

Målvakten Gal stod för en mycket fin räddning redan i den första halvleken vilket stoppade Degerfors från ett underläge. I andra halvlek fortsatte Jeff Gal att storspela med många starka räddningar och i slutminuterna fick han se Elfsborgs Michael Baidoo skjuta en straffspark högt över mål.

Elyas Bouzaiene

Bouzaiene stod återigen för en fin insats. Ytterbacken imponerade på sin högerkant och hjälpte Degerfors mycket i offensiven. Elyas Bouzaiene kom även till en fin egen målchans och han bidrog exempelvis även med vassa inlägg, bland annat det som låg bakom DIF:s ledningsmål.

Diego Campos

Campos var tillbaka i startelvan och gjorde mål. I den 58:e minuten fick yttern in bollen i nät till 1–0 för Degerfors efter en rörig situation. Diego Campos blev utbytt i den 71:a minuten.

Degerfors kryssade mot Elfsborg – så var matchen minut för minut

Artikeltaggar

AllsvenskanBoråsDegerforsDegerfors IF HerrDiego CamposElyas BouzaieneFotbollJeff Gal

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.