Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Degerfors mot Gråå BK efter avgörande i femte set

Publicerad:
Gråå BK förlorade mot Degerfors Volley Orion
Gråå BK förlorade mot Degerfors Volley Orion

Degerfors vann en jämn och svängig match mot Gråå BK i division 2 mellersta västra dam i volleyboll. Gråå BK stod emot länge, men i femte set avgjorde Degerfors, 3-2 (23-25, 25-12, 25-10, 19-25, 15-9) i set.

För Gråå BK gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Degerfors är på sjunde plats.

Senare samma dag möter Degerfors Bjärke borta.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionDivision 2 mellersta västraGråå BKVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.