Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot Göteborg: ”En kalasträff”

Publicerad:
Degerfors Sebastian Ohlsson och Nikola Djurdjic.
Degerfors Sebastian Ohlsson och Nikola Djurdjic. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Här är Degerfors tre bästa spelare i 3–1-vinsten hemma mot Göteborg.

Sebastian Ohlsson

Degerfors var i 0–1-underläge efter en halvlek. Men i den 49:e matchminuten var det kvitterat och det var mittbacken Sebastian Ohlsson som fick på en kalasträff och sköt 1–1 för hemmalaget. Lagkapten Ohlsson var som vanligt även väldigt viktig för DIF:s defensiv.

Gustaf Lagerbielke

Mittbacken Lagerbielke nickade in 2–1 för Degerfors på en mycket fin frispark från Diego Campos i den 66:e minuten. Gustaf Lagerbielke gjorde en ny väldigt fin insats i försvaret ihop med mittbackskollegan Ohlsson.

Diego Campos

Yttern Campos var som vanligt inblandad i mycket framåt för Degerfors, inte minst genom sina frisparkar och hörnor. Och det var genom en oerhört bra frispark som Diego Campos assisterade Lagerbielke till det matchvinnande 2–1-målet.

Gjorde det matchavgörande målet – och dansade: ”Hyllning till ’Stisse’”Kaptenens första allsvenska DIF-mål: ”Göder självförtroendet”Solberg jättenöjd: ”Mycket starkt att vända underläge”DIF stärkte sin ställning i 27:e omgången: Dramatisk avslutning väntarDIF vände och vann – blytung seger i kampen om nytt kontraktDegerfors besegrade Göteborg – så var matchen minut för minut

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerforsDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollGustaf LagerbielkeIFK GöteborgSebastian OhlssonStora Valla