Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors utklassat av Örnen borta

Publicerad:
SK Örnen vann mot Degerfors IBK
SK Örnen vann mot Degerfors IBK

Degerfors åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Örnen med hela 2-18 (0-4, 1-8, 1-6) i division 3 Värmland östra dam i innebandy.

Örnen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Julia Karlsson, ett mål av Tova Duhs och ett mål av Alexandra Lundh. Det skulle komma mer från Örnen. Örnen tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.04 genom Patricia Karlsson, och gick upp till 11-0 innan Degerfors svarade.

Innan perioden var över hade Örnen ryckt åt sig ledningen med 12-1. Örnen hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.33 genom Tilde Thörnqvist, och gick upp till 16-1 innan Degerfors svarade.

Innan matchen var över hade Örnen gjort hela 18-2.

Patricia Karlsson gjorde tre mål för Örnen och spelade dessutom fram till tre mål, Tilde Thörnqvist stod för fyra mål och ett assist, Julia Karlsson gjorde tre mål och totalt fem poäng, Alexandra Lundh gjorde två mål och totalt fyra poäng, Natalie Larsson hade tre assists och Hillary Karlsson gjorde tre mål.

Örnen har sex poäng medan Degerfors står utan poäng efter två omgångar.

I nästa omgång har Degerfors Kristinehamn U hemma i Stora Vallahallen, lördag 5 november 15.00.

Artikeltaggar

Degerfors IBKDivision 3 Värmland östraInnebandyMolkoms SporthallSK Örnen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.