Hoppa till huvudinnehållet

Delad pott för Uddevalla och Karlskoga

Publicerad:
BMK Uddevalla spelade lika mot Karlskoga BMK
BMK Uddevalla spelade lika mot Karlskoga BMK

Hemmalaget Uddevalla och Karlskoga spelade oavgjort i division 3 mellan A i badminton, 4-4 på lördagen.

– Vi fick många återbud på herrsidan, fick plocka in lite ringrostiga spelare, som gjorde jättebra ifrån sig. Om vi inte hade haft med de så hade vi förlorat båda matcherna, nu fick vi istället med oss två poäng idag, så jag är nöjd med dagen, kommenterade Karlskogas lagledare Nithi Thumduang efter matchen.

Uddevalla har nu fyra poäng och Karlskoga har sex poäng när båda lagen har spelat tre matcher.

Senare samma dag möter Karlskoga Trollhättan 4 borta.

Artikeltaggar

BadmintonDivision 3 mellan AKarlskoga BMK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.