Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot Helsingborg: ”Gav Degerfors en drömstart”

Publicerad:
Degerfors Gustaf Lagerbielke gjorde 1–0 mot Helsingborg.
Degerfors Gustaf Lagerbielke gjorde 1–0 mot Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 2–1-vinsten borta mot Helsingborg.

Gustaf Lagerbielke

Återigen en mycket bra insats av Lagerbielke som fortsätter att imponera ihop med mittbackskollegan Sebastian Ohlsson. Mot Helsingborg målade Gustaf Lagerbielke på nick redan i den fjärde matchminuten och gav Degerfors en drömstart.

Joe Gyau

Ytterbacken var som vanligt vass på vänsterkanten och Gyau bidrog återigen stort i Degerfors offensiv, exempelvis genom inlägg och att utmana motståndarlagets försvar.

Omar Faraj

Anfallaren lämnade återigen planen utan poäng i protokollet. Men vilket jobb Faraj gör match efter match. Omar Faraj är väldigt stark i duellspelet och mycket nyttig både offensivt och defensivt för DIF, och snart borde fler mål och assist trilla in på hans konto.

Läs också

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerforsDegerfors IF HerrFotbollGustaf LagerbielkeHelsingborgJoe GyauOmar Faraj

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.