Hoppa till huvudinnehållet

Köttjuv fast på film på Pekås

Publicerad:
Reporter Anders Persson
Anders Persson
anders.persson@kt-kuriren.se
Foto: Naina Helén Jåma/TT

Butiken Pekås vid Skolgärdet i Karlskoga har anmält en stöld av kött och fisk.

När de inventerade såg personalen att det saknades kött och lax i frysdiskarnas. De gick tillbaka och tittade på övervakningsfilmen. Där syns hur en man kommer in med en större väska. Han lägger väskan i en rullkorg. Därefter fyller han väskan med kött och fisk. Han väntar till kassörskan går in i ett rum och hämtar paket och då passar han på att gå ut.

Nu ska polisen granska filmen och se om de kan identifiera tjuven.

Värdet på köttet och fisken är 2 641 kronor.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFilmerFiskeKarlskogaKöttPekåsSkolgärdetStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.