Hoppa till huvudinnehållet

Petter Toivonen inför Olas sista match: ”Hoppas ju att han gör självmål”

Publicerad:

Yrjö och Petter Toivonen är veckans gäster i Studio Valla. De berättar om känslan inför Olas sista match, en match som spelas mot moderklubben Degerfors IF, och svarar bland andra på frågan om de över huvud taget vill att han får speltid.

Pappa och storebror Toivonen bjuder även på anekdoter av toppklass från Olas karriär:

Yrjös en timmes långa korsförhör med tidigare Manchester United-backen Wes Brown under Olas tid i Sunderland.

Hur nära Ola var favoritklubben Liverpool 2010 och vad övergången föll på.

När Yrjö och Petter drygt fem år efter den uteblivna övergången fick biljetter till en Liverpoolmatch av firma Mino Raiola och Mario Balotelli. Resan var inte spikrak, men de kom in på Anfield.

Häng med!

Bekräftad korsbandsskada för Djurdjic: ”Opereras om tre-fyra veckor”Trotjänaren vill avgöra igen: ”Får jag läge kommer jag vara redo”Fiasko eller succé på söndag: ”Antingen är du värdelös eller jättebra”Degerfors ”greve” inför rysaravgörandet: ”Det blir bussen hem och fira på Bosna”Mycket fotbollssnack på samhället för Solberg: ”Häftigt att många bryr sig”LISTA: Här är säsongens DIF-matcher vi minns bäst: ”Annars raka spåret ner”

Artikeltaggar

FotbollGreklandKarriärLiverpool FCOla ToivonenPetter ToivonenPodcastSportStudio vallaUnitedYrjö Toivonen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.