Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga föll mot GS 86 på hemmaplan

Publicerad:
Karlskoga IB förlorade mot GS 86 AIF

Karlskoga förlorade mot GS 86 i division 2 Värmland herr i innebandy i Karlbergshallen. 4-7 (2-3, 0-3, 2-1) slutade matchen på lördagen.

– Första och andra perioden finns det mer att få ut gällande vårt spel. Defensivt har vi svårt att få till det vi tänkt. Ska dock understrykas att motståndarna gör det bra och håller sig till sin idé om spelet. I sista perioden spelar vi bitvis bättre med högre press och intensivare bolltempo. Nu gäller det att knyta handen och gå ihop som grupp och visa oss själva och publiken att vi kan betydligt bättre än så här, kommenterade Karlskogas tränare Tomas Gustafsson.

I första perioden var det GS 86 som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var GS 86 starkast och gick från 2-3 till 2-6 genom två mål av Albin Jonsson och ett mål av Hannes Axelsson. Karlskoga hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 men GS 86 kunde hålla undan och vinna matchen med 7-4.

GS 86:s Albin Jonsson stod för fyra poäng, varav tre mål.

Karlskoga har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan GS 86 har tre vinster och två förluster.

GS 86:s nya tabellposition är andra plats, medan Karlskoga är på sjätte plats.

I nästa omgång har Karlskoga Edebäck borta i Ekshärads Sporthall, fredag 18 november 20.00.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandGS 86 AIFInnebandyKarlskoga IB

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.