Mustaschkampen 2022: Här hittar du alla artiklar

Vård & omsorg
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Pär Rosenqvist på Davids träningscenter i Karlskoga berättar om sin prostatacancer och insamlingen till Mustaschkampen som de kör på träningscentret.
Foto: Kajsa Juslin
I november sätter Karlskoga Tidning-Kuriren tillsammans med BIK Karlskoga fokus på Mustaschkampen, som kämpar mot och vill stötta forskningen om prostatacancer.

Vi har till exempel träffat Pär Rosenqvist som kämpar mot sjukdomen och en läkare som svarar på några av de vanligaste frågorna.

Här hittar du alla våra artiklar i samband med årets kampanj:

@ktkuriren På Karlskoga Tidning-Kuriren sparar vi ut våra mustascher för att stödja mustaschkampen. #noshavenovember #mustash #prostatacancer #mustachkampen ♬ originalljud - Karlskoga Tidning-Kuriren
Mustaschkampen

Karlskoga Tidning-Kuriren och BIK Karlskoga gör gemensam sak

Varje år får 10 000 män beskedet att de har drabbats av prostatacancer. Det här berör många, från de drabbade till anhöriga och vänner. Därför gör Karlskoga Tidning-Kuriren och BIK Karlskoga gemensam sak och är med i prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen och blandar humor med allvar för att bidra till forskning och bättre vård.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.