Hoppa till huvudinnehållet

Tidigare Karlskoga HK-spelare deltog i Sverigecupen

Publicerad:
Elias Karlsson och Osayuki Thomas. Foto: PRIVAT

Tidigare Karlskoga HK-spelarna Elias Karlsson och Osayuki Thomas representerade den gångna helgen sina distriktslag i Sverigecupen.

Karlskoga HK tvingades inför den här säsongen att lägga ner sitt P07-lag på grund av spelarbrist.

Lovande anfallskraften Elias Karlsson började då spela i Örebro SK.

Spelar sin handboll i Örebro SK gör numera även Osayuki Thomas, som tidigare pendlade just från Örebro för att spela i Karlskoga HK:s nu nedlagda F07-lag.

Elias och Osayuki har bevisligen fortsatt prestera i ÖSK. Duon representerade HF Mitt Västra när distriktslagsturneringen Sverigecupen avgjordes i Nyköping den gångna helgen.

– Det är kul att vi som liten förening ändå har lyckats vara med och lägga grunden till två spelare och deras plats i distriktslaget, säger Mattias Karlsson, ordförande i Karlskoga HK och tidigare tränare för Elias och Osayuki.

Elias och Osayukis lag hade en liknande resa i Sverigecupen.

De slutade båda sist i första gruppspelet, vann det andra och spelade sedan placeringsmatcher om de lägre slutplaceringarna.

Artikeltaggar

HandbollKarlskogaKarlskoga HKNyköpingSverigecupen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.