Hoppa till huvudinnehållet

Centrumfesten i Storfors återkommer

Publicerad:
Några av alla de som förbereder Centrumfesten i Storfors; Anna Eriksson, Johan Rosqvist, Kicki Karlsson, Hans Jildesten, Marita Sjöberg och Anne-Charlotte Buhre. Foto: Eva Wiklund

Nu återkommer Centrumfesten igen. Den var ett återkommande inslag i december innan pandemin kom och satte stopp för evenemanget.

Den 6 december är den tillbaka igen och den kommer att bjuda på julmusik, tomteparad, pyssel för barn, medeltidsgrupp, föreställning med en mix av dans och konst och ett 60-tal utställare både inomhus och utomhus samt en Storforstomte som flyttat till Storfors för kärleken.

Företagare, butiker, föreningar och kommunala verksamheter satsar på öppet hus med julmingel, torgmat och mycket annat. Centrum kommer att vara upplyst av marschaller och eldar.

– För mig blir detta en spännande premiär. Den här typen av träffpunkter behövs för att öka gemenskapen i en bygd och jag har fina minnen från liknande evenemang där jag växte upp, säger Johan Rosqvist, kommunchef, i ett pressmeddelande.

Centrumfesten arrangerades för första gången 2013.

Artikeltaggar

DansEvenemangFöreställningarHans JildestenJohan RosqvistNöje/KulturStorfors

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.