Månadsmöte med underhållning hos PRO Östra

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Privat

Den 16 november hade PRO Östra Karlskoga månadsmöte på Bergmästaren. Ordförande Conny Nyblom kunde hälsa ett 70-tal medlemmar välkomna. Ordförande informerade om en ny försäkring som gäller från 1 januari där en nyhet var att juridisk rådgivning ingår med 5 timmar per år. Reseledare Carina Olsson informerade om nya resor under våren 2023 bland annat Lekebergsteatern i maj, en hemlig resa och Vätternrunda i juni. Den 2 december är det samkväm med jultallrik på Bergmästaren. Smedens förskola kommer att uppträda på mötet den 14 december.

För underhållningen svarade Strömtorparna

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.