Hoppa till huvudinnehållet

Degerforsduo ska på landslagsläger: ”Känns spännande”

Publicerad:
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

De Pievre ”Depi” Ilunga och Tim Lindh från Degerfors IF har blivit kallade till ett läger med P16-landslaget.

Totalt är 66 spelare kallade till lägret som äger rum 28 november till och med 1 december på Bosön.

– Det känns spännande och roligt, jag var iväg för något år sedan så man har höga förväntningar, säger Tim till Degerfors akademis hemsida.

– Det är alltid lika roligt att bli kallad, och det är en ny möjlighet varje gång, säger Depi.

Duon ser väldigt mycket fram emot lägret.

– Att få tid att spela med de andra spelarna som är kallade, det är hög kvalité att mäta sig med och det ska bli kul att träffa dem både på träningarna och sidan av. Det är några som jag känner sedan innan, men som jag sällan pratar med så det blir kul att ses igen, säger Tim.

– Jag ser fram emot träningarna, intensiteten som de har där och att få chansen att konkurrera mot några av de bästa i Sverige. Sedan ska det bli extra kul att träffa gamla vänner, de allra flesta var där även senaste gångerna jag varit kallad, säger Depi.

Artikeltaggar

BosönDegerforsDegerfors IF HerrMotion och hälsaSportTräning

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.