Möte med underhållning hos PRO Centrala

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Privat

Ordförande Britt-Marie Karlsson kunde hälsa ett 40-tal medlemmar välkomna när PRO centrala höll sitt novembermöte. Hon informerade från PRO-distriktets höstmöte där deltog även PRO’s nya ordförande Åsa Lindestrand.

Inbjuden gäst var Liliana Cortes som berättade om hur hon arbetar med aktiviteter för äldre. Hon ansvarar även för kontaktservicen.

Den 12 mars åker föreningen på en resa till Lekebergsrevyn.

För underhållningen svarade Hobbybandet med kända melodier från 60-talet.

Mötet avslutades med dragning av lotteriet med vinster från hantverksgruppen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.