Hoppa till huvudinnehållet

Stölder av elfordon från förrådsbyggnad

Publicerad:
Foto: Reed Saxon

En husägare på Söderbergsgatan vid Rävåsen i Karlskoga har anmält att någon varit inne i ett förråd på tomten och där stulit elfordon.

Någon gång under natten mot måndag den 21 november ska någon ha tagit sig in i förrådet, som enligt målsägande ska ha varit olåst, och där stulit en elcykel, en elscooter och en hoverboard. Elfordonen ska ha varit låsta.

Godset ska vara värt 17 500 kronor.

Polisen söker vittnen som kan ha sett saker som hänger ihop med händelsen.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättElcykelKarlskogaRävåsenSöderbergsgatanStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.