Insändare: Ignorans från kommunledningen

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Sigun Carlen-Slottner
Ska Karlskoga bli en kommun utan fungerande socialtjänst?

För det är så det kommer bli! Jag skäms över att få läsa om att socialtjänsten i våran kommun har så fruktansvärt låga löner att kompetent personal flyr! Hur är detta möjligt att man i en kommun med god ekonomi inte satsar på ett sådant viktigt samhällsorgan som socialtjänsten?

Vi läser gång på gång att våran kommun skall arbeta för att skapa trygghet, och då är väl detta om något för en kommun att satsa på. En stark och bra socialtjänst.

Istället får vi läsa om Joans uteserverings vara eller icke vara, nya lekparker, isbanor, lyx bostäder vid sjön etc etc.

Och säg inte att det är annan budget, det köper vi inte längre då vi medborgare vet att kommunen får en och samma klumpsumma pengar som kommunen sedan väljer själva hur de skall portioneras ut.

Detta är helt och hållet ignorans från kommunledningen, och ett fortsatt körande på populistiska satsningar. Men sen då? När allt rasar inifrån? Vem blir nöjd med en skridskobana på torget eller en fontän utanför konsthuset? Man kan inte börja operera på utsidan om insidan håller på att bryta ihop.

Mvh

besviken väljare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.