Hoppa till huvudinnehållet

Diggiloo firar 20 år med stor kalasturné

Publicerad:
'Så mycket bättre'-aktuella Anne-Lie Rydé är en av nästa års Diggiloo-artister. Arkibild.
"Så mycket bättre"-aktuella Anne-Lie Rydé är en av nästa års Diggiloo-artister. Arkibild. Foto: Erik Simander/TT

Diggiloo-turnén har genom åren gästats av en lång rad svenska artister – Lill-Babs, Sanna Nielsen, Kikki Danielsson, Sven-Erik Magnusson, Molly Sandén och Benjamin Ingrosso är bara några som under åren har hängt med Lasse Holm ut på vägarna.

Läs uppdaterad artikel här:

Diggiloo väljer Kristinehamn nästa sommar

I sommar firar den folkkära turnén 20 år, vilket Hallands Nyheter var först med att uppmärksamma. Det blir hela 26 konserter i Sommarsverige och bland artisterna finns förutom Idol-vinnaren Nike Sellmar, veteranen Jessica Andersson och "Så mycket bättre"-aktuella Anne-Lie Rydé även komikern Daniel Norberg, rymdblomman Thomas Di Leva och Melodifestivalvinnaren John Lundvik. Jubileumsturnén har premiär den 6 juli på Hooks Herrgård i småländska Hok och avslutas i Skatås i Göteborg den 26 augusti.

Turnéplan: 6/7 Hok, 8/7 Ystad, 9/7 Varberg, 14/7 Höga kusten, 15/7 Rättvik, 16/7 Rättvik, 20/7 Motala, 21/7 Västervik, 22/7 Bromölla, 26/7 Gränna, 27/7 Borgholm, 28/7 Ljungby, 29/7 Båstad, 30/7 Båstad, 3/8 Strömstad, 4/7 Vänersborg, 5/8 Karlsborg, 6/8 Söderköping, 10/8 Ulricehamn, 11/8 Kristinehamn, 12/8 Sandviken, 13/8 Järvsö, 14/8 Uppsala, 19/8 Stockholm, 20/8 Eskilstuna, 26/8 Göteborg.

Artikeltaggar

DiggilooMusikNöje/Kultur

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.