Hoppa till huvudinnehållet

Tung förlust när Degerfors besegrades av Göteborg B

Publicerad:
Göteborg volleyboll vann mot Degerfors Volley Orion

Degerfors hade riktigt stora problem med Göteborg B i division 2 mellersta västra dam i volleyboll, och föll tungt på bortaplan med 0-3 (27-29, 9-25, 17-25) i set.

– Dagens första match mot KFUM Örebro. Vi är inte alls med i första set med mycket servemissar och får inte till vårt spel alls och ger bort det enkelt. Vi skakar av oss det och går in och börjar om och lyfter oss avsevärt och spelar den volleybollen vi vill och släpper aldrig in Örebro i matchen utan håller en jämn och bra nivå. Efter en kort paus så står Göteborg för motståndet seriens bästa lag. Vi håller i vårt fina spel från Örebro matchen och spelar ett av våra bästa set för säsongen där vi verkligen vågar gå för det. Vi förlorar med 27-29 efter att följts åt hela vägen. I andra set går luften och orken lite ur oss och vi förlorar klart, det märks att vi spelat fyra set precis innan och Göteborg har sin första matchen. Vi kommer tillbaka och gör verkligen en kämpainsats i tredje set med Göteborg är starkare och håller undan. Vi är nöjda med dagen och vi blir bättre och bättre för varje match både tekniskt och samspelta, kommenterade Degerfors tränare Anders Johansson efter matchen.

Göteborg B har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Degerfors har två vinster och tre förluster.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Degerfors är på sjätte plats.

Senare samma dag möter Degerfors KFUM Örebro borta.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionDivision 2 mellersta västraGöteborg volleybollVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.