Hoppa till huvudinnehållet

Han blir Strömtorps första nyförvärv

Publicerad:

Strömtorps IK har gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande division 3-säsong.

På tisdagskvällen presenterades Danny Derbas. Han kommer närmast från Degerfors IF:s 19-årslag som var nära att erövra en kvalplats till allsvenskan i höstas.

”Danny är en snabb yttermittfältare/wingspelare som vi var ute efter redan förra vintern”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

SIK har två år i rad säkrat fortsatt division 3-spel efter att ha slutat åtta i serien.

Här är KB Karlskogas två första nyförvärv – offensiva spelareDärför lämnar tvåan i Strömtorps skytteliga lagetNiclas Mendritzki ny tränare i Strömtorps IK: ”Oerhört nöjda”Toivonen har presenterats av DIF: ”En perfekt kandidat”Uppgifter: Han ersätter Toivonen som tränare i StrömtorpAvslöjar: Petter Toivonen klar för Degerfors IF:s damlagKlart med Strömtorps träningsmatcherLISTOR: SIK:s målgörare 2022 och alla som spelat matcherMånga som ville gratta både SIK och KB: ”Häftigt derby nästa år”SIK i trean även nästa år – efter drama i Grums match: tre mål av Lahtinen

Artikeltaggar

Degerfors IF JuniorFotbollSportStrömtorps IK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.