Hoppa till huvudinnehållet

Jättestort intresse för Hemvändarkväll på Statt

Publicerad:
Moderna Tider spelar på Hemvändarkvällen
Moderna Tider spelar på Hemvändarkvällen Foto: Privat

Den 25 december är det dags för traditionell hemvändarkväll på Statt i Karlskoga. Man kommer att släppa in 400 personer under kvällen.

– Det är väldigt stort intresse för den här hemvändarkvällen har vi märkt på förköpet. 350 biljetter är redan sålda så där är det stopp nu. Vi kommer att släppa de sista biljetterna i dörren när vi öppnar och det är först till kvarn som gäller, säger Christoffer Lehmus på Hotell Alfred Nobel och tillägger:

– Det är kul att intresset är så stort och att folk vill komma till oss. Det är jättebra reklam för oss. Jättepositivt och jätteroligt!

På scenen växlar man mellan DJ och Moderna Tider, party- och tributeband från Uddevalla. Moderna Tider har under mer än 19 års tid turnerat land och rike runt med Gyllene Tiders hits.

– Bättre låtar går inte att hitta! Jag och resten av bandet kan sitta i timmar i bilen och lyssna på låtarna trots att vi spelar dem kväll efter kväll, säger Daniel Wollbratt, sångare i bandet och fortsätter:

– Vi har spelat på Hotell Alfred Nobel flera gånger genom åren och det är alltid lika roligt och trevligt, säger Daniel Wollbratt, sångare i Moderna Tider.

Andra medlemmar i bandet är Andreas Eriksson på trummor, Marcus Schönbeck på keyboard och Andrée Theander på gitarr.

Artikeltaggar

Andreas ErikssonGyllene TiderHotell Alfred NobelKarlskogaMusikNöje/KulturReklamSångUddevalla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.