Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Hoppas ansvariga politiker svarar

Publicerad:
Signaturen ”Upp till kamp” håller med Catarina Lindström om att det är fel att kommuner betalar ut löner till före detta chefer som fått nytt jobb.
Signaturen ”Upp till kamp” håller med Catarina Lindström om att det är fel att kommuner betalar ut löner till före detta chefer som fått nytt jobb. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Bara att hålla med Catarina Lindström där hon bland annat skriver:

Vad är det med kommunala tjänstemän och deras förmåga att lyfta dubbla löner? Det är i runda slängar 1,2 miljoner kronor av surt förvärvade skattepengar som dessa två lyfter utan att göra ett skapandes grand nytta för oss som bor i Karlskoga och Degerfors. Kan någon ge mig ett enda vettigt skäl till varför det är så?

Hoppas på att ansvariga politiker i Karlskoga och Degerfors svara på hennes synpunkter.

I Degerfors kanske svaret kommer i nästa nummer av deras tidning degerforsaren. I ett tidigare nummer fanns en artikel, RÖTT KORT, där det skrevs en hel del om den förre kommundirektören. Hon fick jag jaga vildsvin från balkongen och fick en icke nödvändig lönehöjning på 10 000 kr i månaden. Lönehöjningen orsakade kommunen ekonomisk skada enligt. V. Artikeln avslutas med, Fortsättning följer ….

Efter detta nummer har det kommit en ny tidning men ingen fortsättning på artikeln. Kanske det beror på att V har betalt ut henne lön trots att hon har nytt arbete. Givetvis är även det en ekonomisk skada i en fattig kommun. Pinsamt att skriva om kan man tycka.

Upp till kamp

Artikeltaggar

Catarina LindströmDegerforsInsändareKarlskogaLönerTidningarÅsikter