Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Jag känner mig utanför

Publicerad:
Signaturen ”<strong id="strong-05a6d13c0d29fc317563034f886dbea6">Vill vara med” tycker att KT-Kuriren ska göra mer för att tala om vad som händer i Karlskoga och Degerfors.</strong>
Signaturen ”Vill vara med” tycker att KT-Kuriren ska göra mer för att tala om vad som händer i Karlskoga och Degerfors. Foto: Jessica Gow

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på insändarsvar ”Rekommenderar annonsörer print och digitalt”

Läste ett svar från tidningen. Insändaren gällde att KT-Kuriren inte har nöjesannonser. Svaret var kryptiskt, nya plattformer och förnyande i tidningen... Men det står inte mycket i KT-Kuriren som man inte kan läsa på just andra plattformer. Ekonomi sidorna som exempel tar stor plats, och vem läser dom? Om KT-Kuriren ska vara lockande behövs det något mer.

Insändaren som kommenteras:

Insändarsvar: Rekommenderar annonsörer print och digitalt

Låt det vara billigt att annonsera så det blir fullt av annonser i KT-Kuriren.

Ställ "Dagens fråga" på första sidan. Ge fem slumpvisa personer "Dagens fråga" som är av opolitisk karaktär som, såg du på fotbollen igår, vad ska du äta till middag idag, när gjorde du någon glad senast. Svaret ges kort under ett foto på den som svarar.

Och varje måndag ett stående heluppslag med "Veckans lunch" där restaurangerna har sina matsedlar.

Tre bra tips, och nu beskrev jag visst tidningen i min förra kommun. Den var tjock och härlig och rolig att läsa varje gång.

Jag har flera gånger tipsat KT-Kuriren om det jag skriver här.

Som nyinflyttad till Karlskoga känner jag mig utanför. Jag får inte vara med. För jag vet aldrig vad som händer. Jag blir ledsen när jag läser i KT efteråt om evenemang som jag hade velat vara med på.

Och Marknadplats karlskoga? Vad är den till för? Vad kostar den kommunen? Nu lottar dom ut en vinst varje dag i en advenstkalender. Hur blir man med i den utlottningen?

Det känns som Karlskoga har en inre krets som gör en massa roligheter. Där är jag inte med.

Vill vara med

Artikeltaggar

ÅsikterDagens frågaEvenemangInsändareKarlskogaRestaurangerTidningar