Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Alla är välkomna att ta del av vad som publiceras

Publicerad:
Maria Ekman, verksamhetsledare Marknadsplats Karlskoga hälsar alla välkomna att ta del av kommunens utbud av aktiviteter. Foto: Roger Gleisner

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på insändare ”Jag känner mig utanför”

Hej du som känner dig utanför och vill vara med!

Först vill vi hälsa dig välkommen till Karlskoga, vi hoppas att du ska trivas bra här i vår vackra och välmående stad.

Insändaren som besvaras:

Insändarsvar: Jag känner mig utanför

Det är inte lätt att veta vart man hittar information när man kommer ny till en stad så det är bra att du ställer frågan. Det finns förstås ingen "inre krets" utan alla är välkomna att ta del av det som publiceras.

De evenemang som kommer till vår kännedom läggs upp på https://visitvarmland.com/karlskoga/evenemang, det finns en länk till sidan från https://karlskoga.se/ också. På visitsidan finns även tips på sevärdheter, aktiviteter och restauranger om du vill forska lite mer i vad som finns att göra här. Vill du ha en evenemangslista i pappersform är du välkommen att hämta en på Karlskoga kommuns Servicecenter, Katrinedalsgatan 2.

(Passar på att påminna alla evenemangsarrangörer att det är viktigt att ni skickar in information om era evenemang, helst via e-tjänsten på karlskoga.se)

Karlskoga Centrumledning AB jobbar för att utveckla och förädla Marknadsplats Karlskoga. Vi jobbar i samverkan med kommun, handel, fastighetsägare, kultur, föreningsliv och övrigt näringsliv för att främja Karlskogas handel och utveckla stadskärnan till en attraktiv mötesplats för handel, upplevelser och tjänster. För att du som invånare i Karlskoga ska ha ett brett utbud av trevliga butiker att handla i och en levande och trygg stadskärna. Vi anordnar flera event under året tex Ballonglördag, Shoppinghelg och Skyltsöndag.

Idag har vi drygt 65 medlemmar i Marknadsplats. Det är butiker, restauranger, caféer, bio, trafikskola, Cityradion, Karlskoga Tidning m.fl.

Du undrade om Marknadsplats julkalender också. Den har funnits i flera år på vår Facebooksida och är mycket uppskattad av våra följare. Det är handlarna själva som skänker julklappar till den.

Du är så välkommen in till mig, Maria på Marknadsplats kontor på Bergsmansgatan så kan vi ta en fika och du får gärna dela med dig av flera idéer och hur det var i din tidigare stad.

Om du har Facebook kan du följa Karlskoga kommun, Visit Karlskoga Degerfors och Marknadsplats Karlskoga, som är officiella sidor. Vi finns också på Instagram som karlskogakommun, visitkarlskogadegerfors och marknadsplatskarlskoga.

När det gäller KT-Kuriren kan vi inte styra tidningens upplägg men de kanske tar till sig några av dina tips?

Finfin dag vi ses på stan!

Ewa Thunberg, turismstrateg Karlskoga kommun

Maria Ekman, verksamhetsledare Marknadsplats Karlskoga

Artikeltaggar

ÅsikterButikerCityradionEvenemangFacebookInsändareInstagramKarlskogaKarlskoga kommunKarlskoga TidningKatrinedalsgatanMaria EkmanMarknadsplats KarlskogaRestauranger