Hoppa till huvudinnehållet

Mittback lämnar RIK Karlskoga

Publicerad:
Mittbacken Elin Berggren lämnar RIK Karlskoga. Foto: Fredrik Narvelid

Mittbacken Elin Berggren lämnar RIK Karlskoga.

Under hela säsongen har hon pendlat från Råda vilket är den största anledningen till att det inte blir någon fortsättning i klubben.

– Jag är otroligt glad över att ha fått lära känna varenda en av er. Ni är stjärnor och jag önskar er alla ett stort lycka till i år. Ni kommer tillbaka hundra gånger starkare, det vet jag. Mitt rävhjärta kommer alltid finnas kvar i mig, oavsett vart jag är eller vad jag gör. Det kan jag lova er, säger hon till klubbens Instagram.

Berggren har, i en tidigare intervju med tidningen, berättat att det finns intresse från klubbar i elitettan och division 1.

Men någon ny klubb har hon inte skrivit på för ännu.

Dessa spelare är klara för RIK kommande säsong: Lova Sandahl, Hanna Sahlén, Jenny Tropp, Sara Öjebo, Ida Lilja, Nathalie Bergman, Wilma Forsberg, Wera Helsing, Lova Lundblad och Matilda Wästberg.

Flera klubbar efter Elin Berggren: ”Får se vad som händer”Ung back från de egna leden blir tionde namnet i RIK:s trupp: ”Bra attityd”

Artikeltaggar

Elin BerggrenFotbollInstagramRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.