Hoppa till huvudinnehållet

Stjärnorna sörjer Lisa Marie Presley

Publicerad:
Lisa Marie Presley vid premiären av 'Mad Max: Fury road' där dottern Riley Keough spelade en av rollerna. Arkivbild.
Lisa Marie Presley vid premiären av "Mad Max: Fury road" där dottern Riley Keough spelade en av rollerna. Arkivbild. Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Lisa Marie Presley har avlidit och sörjs nu av kollegor i musikbranschen och stjärnor i Hollywood.

"Jag är så ledsen, jag saknar dig men vet att vi kommer att ses igen", skriver vännen John Travolta på Instagram.

"Skickar kärlek och tankar till Riley, Priscilla, Harper och Finley", fortsätter Travolta.

Den brittiske sångaren Billy Idol har lagt upp en bild på Twitter från ett möte på Graceland på 1990-talet.

"Sorgligt att höra om Lisa Marie Presleys bortgång. Hon var väldigt vänlig i Memphis på 90-talet när hon gav mig en guidad tur genom några av de privata rummen på Graceland. Hon var underbar och vi framträdde tillsammans på modeveckan i New York under det tidiga 2000-talet", skriver han.

Tom Hanks spelade Elvis Presleys manager Tom "Colonel" Parker i Baz Luhrmanns Elvisfilm och han och frun Rita Wilson uppger att de är helt förkrossade av nyheten om Lisa Marie Presleys bortgång.

"Jag och Tom tillbringade en hel del tid med familjen under marknadsföringen av filmen. Lisa Marie var så ärlig och rakt på sak, sårbar och väldigt förväntansfull inför premiären. Hon var så välformulerad om sin pappa, vad filmen betydde för henne och att den var en hyllning till hans gärning", skriver Rita Wilson på Instagram.

Artisten Pink kände även hon Presleyfamiljen. I ett inlägg skriver hon:

"Lisa Marie, du var unik. Rolig som f-n, smart, känslig, begåvad, kvick, grym, kärleksfull, generös, dömande men du hade alltid rätt. Lojal. Och du avgudade dina barn".

Sångerskan Leann Rimes skriver att familjen upplevt mycket sorg de senaste åren i och med Lisa Marie Presleys son Benjamins självmord 2020 och att hon tänker på de övriga familjemedlemmarna.

"Jag hoppas att hon vilar i frid i sin fars armar", skriver hon.

Lisa Marie Presley är död

Artikeltaggar

AvlidnaGracelandInstagramKändisarLisa Marie PresleyNew YorkNöje/KulturRita WilsonSkådespelareTwitter

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.