Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Björkborn tog ännu en seger

Publicerad:
Storå BTK förlorade mot Björkborns GoIF

Björkborn fortsätter starkt i division 3 östsvenska sydvästra herr i bordtennis. När laget mötte Storå borta på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-6. I och med detta har Björkborn fem segrar i rad.

Det här betyder att Storå ligger på sjätte plats i tabellen, och att Björkborn leder serien.

Senare samma dag möter Björkborn Kristinehamn B hemma.

Artikeltaggar

Björkborns GoIFBordtennisDivision 3 östsvenska sydvästraStorå BTK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.