Hoppa till huvudinnehållet

Målvaktslöfte klar för RIK Karlskoga: ”Känns riktigt bra”

Publicerad:
Elin Ekmark är klar för RIK Karlskoga.
Elin Ekmark är klar för RIK Karlskoga. Foto: RIK Karlskoga

RIK Karlskoga har gjort klart med en ny målvakt. Från KIF Örebro F19 ansluter Elin Ekmark.

Elin Ekmark är född 2005 och har varit på landslagssamlingar för sin årskull. Hon har tidigare representerat Adolfsberg och nu senast KIF Örebro F19.

Ekmark har tidigare spelat för RIK. Under hösten 2021 var hon utlånad till klubben och gjorde då en seriematch och ett framträdande i svenska cupen.

– Vi får in en målvakt som är duktig med fötterna. Hon vill delta i spelet och är kommunikativ. Dessutom är hon en oerhört social tjej som passar in i gruppen. Det känns riktigt bra, säger huvudtränaren Dennis Fransson till klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet på två år.

– Allt här har varit över mina förväntningar. Det är ett skönt gäng, tempot är högre och jag ser verkligen fram emot årets säsong, säger Elin Ekmark till klubbens hemsida.

Dessa spelare är klara för säsongen 2023: Elin Ekmark, Matilda Wästberg, Lova Sandahl, Hanna Sahlén, Jenny Tropp, Sara Öjebo, Ida Lilja, Nathalie Bergman, Wilma Forsberg, Wera Helsing och Lova Lundblad.

Artikeltaggar

Dennis FranssonFotbollRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.